3022763478017377

TELTUDLEJNING

STORT UDVALG AF TELTE I ALLE STØRRELSER

VIL DU HAVE ET TILBUD PÅ TELTUDLEJNING?

Det er ganske uforpligtigende . . .

lej et telt til fest

Skab den perfekte feststemning med vores brede udvalg af festtelte. Vi tilbyder teltudlejning i mange forskellige størrelser og til alle former for arrangementer.

Alle vores udlejningstelte er hvide, med tag og kan lejes med gulv. Alle vores telte er certificeret.

Vi sørger selvfølgelig for opstilling og nedpakning af vores telte. Vi leverer på hele Fyn. Så skal du leje et telt, så kontakt os og få et skræddersyet tilbud.

VI HAR ET STORT UDVALG AF TELTE

TELTE MED GULVE

Vi tilbyder udlejning af telte med gulve i forskellige størrelser. Et gulv i teltet giver et eksklusivt og elegant look og det giver en jævn og stabil og behagelig overflade at gå på.

Vi vejleder og hjælper dig selvfølgeligt med at vælge det rigtige.

TELTE MED VARME

Vi kan levere vores telte med opvarming der er enten i form af et oliefyr inkl. olie eller gasvarmere.

Vi sikre os altid at I får de bedste løsninger, så I og jeres gæster hverken for det for varmt eller koldt.

MANGE STØRRELSER

Få det perfekte telt til ethvert arrangement!

Vi tilbyder en bred vifte af telte i forskellige størrelser, så du kan finde præcis det, der passer til dine behov, uanset om det er en stor begivenhed eller en mere intim sammenkomst.

BORDE OG STOLE

Udover teltudlejning tilbyder vi udlejning af service til dit arrangement. Vi kan levere alt fra borde og stole til service, duge og belysning. Vi tager også opvasken, når du lejer service igennem os, så du blot kan nyde festen.

LEVERING, OPSÆTNING og nedtagning AF TELT

Vi sørger altid for, at levere teltet til tiden , så I har god tid til at pynte op og gøre klar til jeres store fest, samt at teltet bliver opsat og taget ned korrekt. Lad os give dig et skræddersyet tilbud, som passer til netop dit arrangement.

VIL DU HØRE MERE?

GIV OS ET KALD PÅ

PROFESSIONEL RÅDGIVNING OG VEJLEDNING

Når du skal leje et telt, hjælper vi dig altid med at vælge det rigtige telt til netop dit arrangement, hvor vi tager hensyn til dine ønsker, antallet af gæster, placering af teltet, underlaget og vindforholdene. Vores sørger for, at teltet er klar til den aftalte tid.

Vi har mange års erfaring med at arrangere fester og events, og vi kan derfor tilbyde dig en skræddersyet løsning, der passer til dine behov og budget.

VIL DU HØRE MERE?

GIV OS ET KALD PÅ

HVAD VI KAN GØRE FOR DIG?

Vi er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på teltudlejning og service til din fest.
Du kan kontakte os via telefon, mail eller send dit navn og nummer og vi kontakter dig.

SEND DIT NAVN OG NUMMER OG VI KONTAKTER DIG

vi har stole, borde og alt i service 

borde og stole

Hvorfor ikke gøre det nemt. Igennem os kan I leje lige præcist det antal borde og stole I måtte have brug for til jeres fest. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

SERVICE

Vi kan levere alt i service til jeres fest, så I ikke skal tænke på om der er nok glas, tallerkner, knive og gafler. Vi sørger for at I vil have alt hvad I behøver.

slip for opvasken

Når du lejer service til din fest igennem os klarer vi også opvasken. Vi tilbyder flere forskellige pakker, der passer til dine behov.

ALT DET ANDET…

Udover leje af service hos os, har du også mulighed for at leje musikanlæg eller andet. Ring og fortæl os hvad du har brug for.

LÆS MERE OM VORES SERVICE UDLEJNING HER ←

Det er bare lidt hyggeligere at holde festen hjemme

Der er ingen tvivl om, at det kan være tillokkende at finde et sted til at holde sin fest eller arrangement. Men der er også noget helt specielt over at holde festen hjemme. Du kan leje et telt til fest, som kan stå i haven eller hvor du måtte ønske.
Her er et par grunde til, hvorfor det kan være lidt hyggeligere at holde festen hjemme.

Afslappet atmosfære

Når du holder festen hjemme, er der en mere afslappet atmosfære. Du behøver ikke at bekymre dig om at overholde dresscodes eller at støje for meget. Du kan bare slappe af og være dig selv, og det gælder også for dine gæster. Du kan leje et telt, som der passer lige til den fest eller arrangement som du skal holde.

Personligt præg

Du får fuldstændig kontrol over alle detaljer, når du vælger at holde festen i et telt hjemme. Du kan leje et telt, der passer præcis til dine behov. Du kan pynte op præcis som du vil, og du kan vælge den mad og drikke, som du ved, at dine gæster vil elske. Det giver festen et mere personligt præg, som dine gæster vil sætte pris på.

Hjemlig hygge

Der er bare noget helt specielt over at være hjemme. Og ved at leje et telt, får du ikke problemer med pladsen. Hjemme er bare det sted, hvor man føler sig tryg og komfortabel, og det smitter af på stemningen til festen. Gæsterne vil føle sig mere velkomne og afslappede, når de er i dit hjem.

SKAB DE PERFEKTE RAMMER OM DIT NÆSTE ARRANGEMENT

Drømmer du om en uforglemmelig fest eller arrangement i haven, på stranden, på marken, eller andre idylliske omgivelser? Odense Telt og serviceudlejning kan skabe rammerne for jer med vores telte og serviceudlejning. Vi tilbyder teltudlejning over hele Fyn.

Odense Telt og serviceudlejning leverer på hele Fyn

Odense Telt og serviceudlejning leverer over hele Fyn, såsom Aarup, Allesø, Assens, Bellinge, Birkum, Blommenslyst, Bredbjerg, Brændekilde, Bogense, Brobyværk, Davinde, Dalby, Ejlstrup, Fangel, Faaborg, Glamsbjerg, Gudme, Haarby, Hårslev, Hesselager, Hjallese, Holmstrup, Kappendrup, Kerteminde, Korshavn, Kværndrup, Lunde, Lumby, Langeskov, Langeland, Martofte, Middelfart, Midskov, Munkebo, Morud, Nakskov, Nyborg, Nørre Aaby, Odense, Otterup, Over Holluf, Ringe, Rudkøbing, Sankt Clemmens, Salby, Sende Strand, Skallebølle, Snave, Strib, Svendborg, Søndersø, Særslev, Skamby, Tommerup, Uggerslev, Vissenbjerg, Viby, Veflinge, Ørbæk, Østrup, Årslev, Åsum.

ADRESSE

Odense Telt og Serviceudlejning ApS
Tranehøjen 284
5250 Odense

CVR nr. 43150820

Kontor:
Tranehøjen 284
5250 Odense

Lager:
Gammel Stenderupvej 8
5672 Broby