3022763478017377
ODENSE TELT OG SERVICEUDLEJNING

Om os

VI DANNER RAMMERNE OM JERES FEST

VI ER MED DIG HELE VEJEN

Odense Telt og Serviceudlejning har udlejet telte og service i mere end 20 år. Og i dag ejes firmaet af Emil Larsen & Tommy Le, der har en lang og bred erfaring inden for afvikling af arrangementer. Vi har et professionelt og effektivt team af medhjælpere til vores arrangementer.

HVEM ER VI?

Emil, der med en solid baggrund som finansøkonom, og Tommy, der med sin ekspertise som bogholder, udgør vi det  perfekte team bag firmaet. Vores forskellige kompetencer og erfaringer smelter sammen og danner grundlaget for en god og sund virksomhed.

HVORFOR VÆLGE OS?

Vores fokus er ikke blot at levere telte og serviceudstyr, men også at skabe skræddersyede løsninger, der matcher vores kunders behov bedst muligt. Vi brænder for den gode kundeservice.

Når du vælger Odense Telt og Serviceudlejning, er vi med dig hele vejen – fra planlægning til afvikling. Vi hjælper med opstilling og nedtagning af teltet og sikrer, at alt er klar til tiden, så du kan fokusere på at nyde din begivenhed uden bekymringer.

VIL DU HØRE MERE?

GIV OS ET KALD PÅ

PROFESSIONEL RÅDGIVNING OG VEJLEDNING

Vi hjælper dig altid med at vælge det rigtige telt til netop dit arrangement, hvor vi tager hensyn til dine ønsker, antallet af gæster, placering af teltet, underlaget og vindforholdene. Vores sørger for, at teltet er klar til den aftalte tid.

TRYGHED TIL DIT ARRANGEMENT

Når du planlægger et arrangement, er der mange detaljer at holde styr på. Odense Telt og serviceudlejning er professionelle festarrangører, der kan hjælpe til med at din fest bliver en succes. Vi har mange års erfaring og et stort netværk af leverandører, så vi kan tilbyde dig, hvad du har brug for til en vellykket fest.

OPSÆTNING OG NEDTAGNING AF TELTE

Vi sørger for at levere til tiden og at teltet bliver opsat og taget ned korrekt. Vi sikre os altid i samråd med jer, at levering og opsætning og nedtagning af de lejede telte, bliver gjort så det passer bedst i jeres program.

ADRESSE

Odense Telt og Serviceudlejning ApS
Tranehøjen 284
5250 Odense

CVR nr. 43150820

Kontor:
Tranehøjen 284
5250 Odense

Lager:
Gammel Stenderupvej 8
5672 Broby