3022763478017377
ODENSE TELT OG SERVICEUDLEJNING

PRISER

VI DANNER RAMMERNE OM JERES FEST

VIL DU HAVE ET TILBUD?

NEMT, ENKELT OG LIGETIL

PRISER PÅ TELTUDLEJNING OG SERVICEUDLEJNING

Hos os stræber vi altid efter at skræddersy løsninger, der passer perfekt til dine behov og ønsker.

Vores brede udvalg af telte, møbler, service og tilbehør gør os i stand til at imødekomme enhver begivenheds krav, hvad enten det er en intim havefest, en konfirmation, et storslået bryllup, en virksomhedsevent eller noget helt andet.

Vi forstår, at hvert arrangement er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger til vores kunder.

Uanset hvad du måtte have brug for sikrer vi at du får en professionel service, og at du får de bedste rammer om dit arrangement.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at rådgive og assistere dig med at planlægge dit næste arrangement.

VIL DU HØRE MERE?

GIV OS ET KALD PÅ

PROFESSIONEL RÅDGIVNING OG VEJLEDNING

Vi hjælper dig altid med at vælge det rigtige telt til netop dit arrangement, hvor vi tager hensyn til dine ønsker, antallet af gæster, placering af teltet, underlaget og vindforholdene. Vores sørger for, at teltet er klar til den aftalte tid.

TRYGHED TIL DIT ARRANGEMENT

Når du planlægger et arrangement, er der mange detaljer at holde styr på. Odense Telt og serviceudlejning er professionelle festarrangører, der kan hjælpe til med at din fest bliver en succes. Vi har mange års erfaring og et stort netværk af leverandører, så vi kan tilbyde dig, hvad du har brug for til en vellykket fest.

OPSÆTNING OG NEDTAGNING AF TELTE

Vi sørger for at levere til tiden og at teltet bliver opsat og taget ned korrekt. Vi sikre os altid i samråd med jer, at levering og opsætning og nedtagning af de lejede telte, bliver gjort så det passer bedst i jeres program.

VI HAR ET STORT UDVALG AF TELTE ←

TELTE MED GULVE

Vi tilbyder udlejning af telte med gulve i forskellige størrelser. Et gulv i teltet giver et eksklusivt og elegant look og det giver en jævn og stabil og behagelig overflade at gå på.

Vi vejleder og hjælper dig selvfølgeligt med at vælge det rigtige.

TELTE MED VARME

Vi kan levere vores telte med opvarming der er enten i form af et oliefyr inkl. olie eller gasvarmere.

Vi sikre os altid at I får de bedste løsninger, så I og jeres gæster hverken for det for varmt eller koldt.

MANGE STØRRELSER

Få det perfekte telt til ethvert arrangement!

Vi tilbyder en bred vifte af telte i forskellige størrelser, så du kan finde præcis det, der passer til dine behov, uanset om det er en stor begivenhed eller en mere intim sammenkomst.

BORDE OG STOLE

Udover teltudlejning tilbyder vi udlejning af service til dit arrangement. Vi kan levere alt fra borde og stole til service, duge og belysning. Vi tager også opvasken, når du lejer service igennem os, så du blot kan nyde festen.

FÅ SKABT DE PERFEKTE RAMMER FOR DIN FEST

Vi danner rammer for din fest med vores store udvalg af service, så du ikke skal tænke på om der nu er glas og tallerkner til alle gæsterne. Vi kan også tilbyde jer at leje et festtelt, der måtte passe til jeres behov.

Serviceudlejning. Lej service til din fest. Vi leverer over hele Fyn

Borddækning

Vi kan levere alt til at lave det flotte borddækning til festen. festen. Hos os kan du leje tallerkener, bestik, vaser, lysestager, glas, bestik, porcelæn, fade, skåle og kurve, vaser og lysestager, duge og servietter mm.

belysning

Udover udlejning af service kan vi også hjælpe med at gøre din fest ekstra stemningsfyldt, med vores udvalg af lamper, og lyskæder mm. Kontakt os gerne og hør hvad vi kan tilbyde dig.

Lej borde og stole til din fest. Vi leverer over hele Fyn. Få oplyst priser ved at kontakte os

borde og stole

Ved at leje borde og stole til din næste begivenhed, får du skabt de gode rammer  til dine gæster uden besvær og uden at skulle bekymre dig om der nu har nok til alle gæsterne.

UDSTYR

Hvis du måtte have brug for andet udstyr til din fest, så kontakt os endelig og hør hvad vi kan tilbyde. Vi har et godt samarbejde med andre leverandører, hvis det er noget vi ikke selv har på hylderne.

vi har stole, borde og alt i service ←

borde og stole

Hvorfor ikke gøre det nemt. Igennem os kan I leje lige præcist det antal borde og stole I måtte have brug for til jeres fest. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

SERVICE

Vi kan levere alt i service til jeres fest, så I ikke skal tænke på om der er nok glas, tallerkner, knive og gafler. Vi sørger for at I vil have alt hvad I behøver.

slip for opvasken

Når du lejer service til din fest igennem os klarer vi også opvasken. Vi tilbyder flere forskellige pakker, der passer til dine behov.

ALT DET ANDET…

Udover leje af service hos os, har du også mulighed for at leje musikanlæg eller andet. Ring og fortæl os hvad du har brug for.

ADRESSE

Odense Telt og Serviceudlejning ApS
Tranehøjen 284
5250 Odense

CVR nr. 43150820

Kontor:
Tranehøjen 284
5250 Odense

Lager:
Gammel Stenderupvej 8
5672 Broby