3022763478017377

SERVICEUDLEJNING

VI HAR ALT DU BEHØVER TIL FESTEN

VIL DU HAVE ET TILBUD PÅ SERVICUDLEJNING?

Det er ganske uforpligtigende…

lej service til fest

Vi tilbyder serviceudlejning til dit arrangement. Vi kan levere alt fra borde og stole til service, bestik, duge og belysning.

Vi tager også opvasken, når du lejer service igennem os, så du kan slappe helt af og nyde din fest.

Vi tilbyder leje af service på hele Fyn. Så skal du leje service til fest, så kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde dig.

vi har stole, borde og alt i service 

borde og stole

Hvorfor ikke gøre det nemt. Igennem os kan I leje lige præcist det antal borde og stole I måtte have brug for til jeres fest. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

SERVICE

Vi kan levere alt i service til jeres fest, så I ikke skal tænke på om der er nok glas, tallerkner, knive og gafler. Vi sørger for at I vil have alt hvad I behøver.

slip for opvasken

Når du lejer service til din fest igennem os klarer vi også opvasken. Vi tilbyder flere forskellige pakker, der passer til dine behov.

ALT DET ANDET…

Udover leje af service hos os, har du også mulighed for at leje musikanlæg eller andet. Ring og fortæl os hvad du har brug for.

VI TAGER OPVASKEN

Vi tager os altid af opvasken, når du lejer service igennem os. Vi tilbyder en række forskellige pakker, der passer til dine behov. Vi har et team af erfarne medarbejdere, der sørger for, at alt bliver gjort hurtigt og effektivt.

VIL DU HAVE ET TILBUD PÅ SERVICEUDLEJNING?

VI HAR ET STORT UDVALG AF TELTE ←

TELTE MED GULVE

Vi tilbyder udlejning af telte med gulve i forskellige størrelser. Et gulv i teltet giver et eksklusivt og elegant look og det giver en jævn og stabil og behagelig overflade at gå på.

Vi vejleder og hjælper dig selvfølgeligt med at vælge det rigtige.

TELTE MED VARME

Vi kan levere vores telte med opvarming der er enten i form af et oliefyr inkl. olie eller gasvarmere.

Vi sikre os altid at I får de bedste løsninger, så I og jeres gæster hverken for det for varmt eller koldt.

MANGE STØRRELSER

Få det perfekte telt til ethvert arrangement!

Vi tilbyder en bred vifte af telte i forskellige størrelser, så du kan finde præcis det, der passer til dine behov, uanset om det er en stor begivenhed eller en mere intim sammenkomst.

BORDE OG STOLE

Udover teltudlejning tilbyder vi udlejning af service til dit arrangement. Vi kan levere alt fra borde og stole til service, duge og belysning. Vi tager også opvasken, når du lejer service igennem os, så du blot kan nyde festen.

 LÆS MERE OM LEJE AF TELTE HER

VIL DU HØRE MERE?

GIV OS ET KALD PÅ

HVAD VI KAN GØRE FOR DIG?

Vi er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på teltudlejning og service til din fest.
Du kan kontakte os via telefon, mail eller send dit navn og nummer og vi kontakter dig.

SEND DIT NAVN OG NUMMER OG VI KONTAKTER DIG

PROFESSIONEL RÅDGIVNING OG VEJLEDNING

Når du skal leje et telt, hjælper vi dig altid med at vælge det rigtige telt til netop dit arrangement, hvor vi tager hensyn til dine ønsker, antallet af gæster, placering af teltet, underlaget og vindforholdene. Vores sørger for, at teltet er klar til den aftalte tid.

Vi tilbyder vores service til både private og erhvervskunder. Vi har mange års erfaring med at arrangere fester og events, og vi kan derfor tilbyde dig en skræddersyet løsning, der passer til dine behov og budget.

FÅ SKABT DE PERFEKTE RAMMER FOR DIN FEST

Vi danner rammerne for din fest med vores store udvalg af service, så du ikke skal tænke på om der nu er glas og tallerkner til alle gæsterne. Vi kan også tilbyde jer at leje et festtelt, der måtte passe til jeres behov.

Serviceudlejning. Lej service til din fest. Vi leverer over hele Fyn

Borddækning

Vi kan levere alt til at lave det flotte borddækning til festen. festen. Hos os kan du leje tallerkener, bestik, vaser, lysestager, glas, bestik, porcelæn, fade, skåle og kurve, vaser og lysestager, duge og servietter mm.

belysning

Udover udlejning af service kan vi også hjælpe med at gøre din fest ekstra stemningsfyldt, med vores udvalg af lamper, og lyskæder mm. Kontakt os gerne og hør hvad vi kan tilbyde dig.

borde og stole

Ved at leje borde og stole til din næste begivenhed, får du skabt de gode rammer  til dine gæster uden besvær og uden at skulle bekymre dig om der nu har nok til alle gæsterne.

UDSTYR

Hvis du måtte have brug for andet udstyr til din fest, så kontakt os endelig og hør hvad vi kan tilbyde. Vi har et godt samarbejde med andre leverandører, hvis det er noget vi ikke selv har på hylderne.

Odense Telt og serviceudlejning leverer på hele Fyn

Odense Telt og serviceudlejning leverer over hele Fyn, såsom Aarup, Allesø, Assens, Bellinge, Birkum, Blommenslyst, Bredbjerg, Brændekilde, Bogense, Brobyværk, Davinde, Dalby, Ejlstrup, Fangel, Faaborg, Glamsbjerg, Gudme, Haarby, Hårslev, Hesselager, Hjallese, Holmstrup, Kappendrup, Kerteminde, Korshavn, Kværndrup, Lunde, Lumby, Langeskov, Langeland, Martofte, Middelfart, Midskov, Munkebo, Morud, Nakskov, Nyborg, Nørre Aaby, Odense, Otterup, Over Holluf, Ringe, Rudkøbing, Sankt Clemmens, Salby, Sende Strand, Skallebølle, Snave, Strib, Svendborg, Søndersø, Særslev, Skamby, Tommerup, Uggerslev, Vissenbjerg, Viby, Veflinge, Ørbæk, Østrup, Årslev, Åsum.

ADRESSE

Odense Telt og Serviceudlejning ApS
Tranehøjen 284
5250 Odense

CVR nr. 43150820

Kontor:
Tranehøjen 284
5250 Odense

Lager:
Gammel Stenderupvej 8
5672 Broby