3022763478017377

ODENSE TELT OG SERVICEUDLEJNING

VI SKABER RAMMERNE OM DIT NÆSTE ARRANGEMENT

SKAL DU HOLDE FEST?

Drømmer du om en uforglemmelig fest eller arrangement i haven, på stranden, på marken, eller andre idylliske omgivelser?

Så er du kommet det helt rigtige sted. Odense Telt og serviceudlejning kan skabe rammerne for jer med vores store udvalg af festtelte og udlejning af service. Vi tilbyder telt og serviceudlejning over hele Fyn.

VI HAR TELTET TIL DIN FEST

Skab den perfekte feststemning med vores brede udvalg af festtelte. Vi tilbyder teltudlejning i mange forskellige størrelser og til alle former for arrangementer.

Alle vores udlejningstelte er hvide, de leveres med tage og kan opsættes med gulve. Alle vores telte er certificeret. Vi sørger selvfølgelig for opstilling og nedpakning.

Vi har mange års erfaring med at arrangere fester og events, og vi kan derfor tilbyde dig en skræddersyet løsning, der passer til dine behov og budget.

 

LÆS MERE OM LEJE AF TELT HER  ←

Vi leverer alt fra

 

Leje af partytelte
Leje af havetelte
Leje af festtelte
Leje af service til fester
Leje af udstyr til fester

VIL DU HØRE MERE NU?

GIV OS ET KALD PÅ

Vi leverer alt fra

 

Leje af stole
Leje af borde
Leje af service
Leje af af udstyr
Leje af belysning

LÆS MERE HER  ←

skal du leje service?

Udover teltudlejning tilbyder vi også udlejning af service til dit arrangement. Vi kan levere alt fra borde og stole til service, duge, varme og belysning. Har du brug for andet?
Kontakt os endelig og hør hvad vi kan gøre for jer.

skal du leje service?

VI TAGER OPVASKEN

Vi tager os altid af opvasken, når du lejer service igennem os. Vi tilbyder en række forskellige pakker, der passer til dine behov. Vi har et team af erfarne medarbejdere, der sørger for, at alt bliver gjort hurtigt og effektivt.

VIL DU HØRE MERE NU?

GIV OS ET KALD PÅ

VIL DU HØRE MERE NU?

GIV OS ET KALD PÅ

HVAD VI KAN GØRE FOR DIG?

Vi er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på teltudlejning og service til din fest.
Du kan kontakte os via telefon, mail eller send dit navn og nummer og vi kontakter dig.

SEND DIT NAVN OG NUMMER OG VI KONTAKTER DIG

PROFESSIONEL RÅDGIVNING OG VEJLEDNING

Når du skal leje et telt, hjælper vi dig altid med at vælge det rigtige telt til netop dit arrangement, hvor vi tager hensyn til dine ønsker, antallet af gæster, placering af teltet, underlaget og vindforholdene. Vores sørger for, at teltet er klar til den aftalte tid.

Vi tilbyder vores service til både private og erhvervskunder. Vi har mange års erfaring med at arrangere fester og events, og vi kan derfor tilbyde dig en skræddersyet løsning, der passer til dine behov og budget.

TRYGHED TIL DIT ARRANGEMENT

Når du planlægger en fest eller et arrangement, er der mange detaljer at holde styr på.

Hos Odense Telt og serviceudlejning brænder vi for at arrangere fester og du får professionelle arrangører, der kan hjælpe til med at din fest bliver en succes.

Vi har mange års erfaring og et stort netværk af leverandører, så vi kan tilbyde dig, hvad du har brug for til en vellykket fest.

Odense Telt og serviceudlejning leverer over hele Fyn

Odense Telt og serviceudlejning leverer over hele Fyn, såsom Aarup, Allesø, Assens, Bellinge, Birkum, Blommenslyst, Bredbjerg, Brændekilde, Bogense, Brobyværk, Davinde, Dalby, Ejlstrup, Fangel, Faaborg, Glamsbjerg, Gudme, Haarby, Hårslev, Hesselager, Hjallese, Holmstrup, Kappendrup, Kerteminde, Korshavn, Kværndrup, Lunde, Lumby, Langeskov, Langeland, Martofte, Middelfart, Midskov, Munkebo, Morud, Nakskov, Nyborg, Nørre Aaby, Odense, Otterup, Over Holluf, Ringe, Rudkøbing, Sankt Clemmens, Salby, Sende Strand, Skallebølle, Snave, Strib, Svendborg, Søndersø, Særslev, Skamby, Tommerup, Uggerslev, Vissenbjerg, Viby, Veflinge, Ørbæk, Østrup, Årslev, Åsum.

ADRESSE

Odense Telt og Serviceudlejning ApS
Tranehøjen 284
5250 Odense

CVR nr. 43150820

Kontor:
Tranehøjen 284
5250 Odense

Lager:
Gammel Stenderupvej 8
5672 Broby

Telefon

Hovednummer
(+45) 53 62 20 39

Emil
(+45) 24 47 20 39

Tommy
(+45) 20 20 31 07

Email

Mere info

Konfirmationsfest

Firmafest

Bryllupsfest

Fødselsdagsfest

Event

Guldbryllup

Jubilæum

Virksomhedsarrangement

Hurtige Links

Forside

Leje af telt

Leje af service

Leje af telte med gulve

Leje af borde og stole

Opvask og oprydning

Om os

Priser

følg os